Fri frakt inom Sverige vid ordrar över 1 500 kr!

Terrängträning i Februari

Just nu känns säsongen ganska långt bort. Hästarna gör mest roadwork, klättring, långa uteritter och bomövningar. Men börjar också dressyr och hoppträna mer och mer. Mina storm handskar har jag använt flitigt under dessa mörkare månader kan jag säga😂 Men så igår kväll fick jag äntligen göra hästen lite extra tävlingsfin och hoppa terränghinder. Flyinge Hästsportförening firade 20 årsjubileum och som profilryttare för Flyinge fick jag äran att rida clinic för legendaren Jan Jönsson. 

 

Med mig hade jag min nyblivna 6-åring Calvina, e. New Port - Cornetto - Robin Z. Jag har bara haft henne i lite över ett år och det är en ganska känslig tjej så jag var lite nyfiken på hur hon skulle hantera stora ridhuset fullt med terränghinder och publik på läktaren. Hennes smeknamn sen innan jag köpte henne är ”lilla Ko” och det levde hon upp till igår kväll då hon gick in i ridhuset helt kolugn! Gjorde precis allt jag bad henne om och lite till. Guldstjärna till lilla Ko 🌟

 

 

 //Alice Andersen

/Team SEBOS

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända