Fraktfritt vid order från 1 500 kr! - Trygga köp med Klarna!

Tävling

 

Tävlingen är avslutad, vinnarna ser ni nedan!

Vi firar vår nya hemsida samt lanseringen av Sebos News & Notes (SNN) med en rejäl tävling! Vårt mål är att få diskussioner, inlägg och kommentarer i SNN som skall vara intressanta och informationsgivande för alla med ett brinnande intresse för ridsporten. 

För att nå dit så behöver vi er hjälp! Vi vill veta vad ni vill att vi och våra profilryttare skall skriva om. Därav har tävlingen tre klasser:

1. Bästa förslag på ämne till inlägg. 

Maila ditt/dina förslag på intressanta ämnen till snn@sebos.se. 

Pris i denna klass är ett par Eco-line ridskor från Sergio Grasso! Denna nya kollektion från SG är tillverkade helt i icke animaliskt material! 

Vinnare blev Mikaela Lind för förslaget:

 

- Mentalt stark-

Hur förbereder sig era profilryttare sig inför större tävlingar och viktiga möten?

2. Mest givande kommentar till inlägg:

Vi kommer att välja den kommentar vi anser tillfört mest till något av inläggen i SNN. Glöm inte att ange din mailadress när du skriver en kommentar, så att vi kan nå dig om du vinner! Du är med i tävlingen så fort du postat ett inlägg. 

Pris i denna klass är en massagehandske för häst från Equilibrium. Smidig och lätt att ha med sig! 

Vinnare blev Annica för kommentaren:

"Fukta insidan av stöveln innan du sätter i stövelsträckaren om de behöver vidgas lite . Fuktiga strumpor kan kännas lite obehagligt, ta en vanlig kort socka och blöt ett par nylonknästrumpor o sätt dom ovanpå i stället."

 

3. Bästa slogan för SNN:

För att SNN skall få en egen profil vill vi gärna ha en slogan. Gärna kort och slagkraftig, kanske bara nåra ord, men inte mer inte mer än en mening. Den vinnande slogan kommer vi sedan använda för att marknadsföra SNN. Maila din slogan till snn@sebos.se.

Pris i denna klass är ett par vinterridsbyxor från FITS. De är vind- och vattenavvisande och med ett mjukt fleece foder, helt underbara när det blir kallt ute!

Vinnare blev Amanda Nelander för slogan:
"SNN - Låt dig inspireras"
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Tävlingen pågår fram till och med den 6 oktober 2019. Vinnarna kommer att publiceras fredagen den 11:e oktober, både här på hemsidan men även på Facebook och Instagram. Juryn består av Sebos personal och besluten kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

Lycka till!