Alice genrep

Alice genrep

I söndags packade jag och mamma lastbil +släp fullt med hästar och drog iväg till Gärds terrängbana. Denna gången fick Murre, Calvados, Bella och Calvina hänga med🦄🦄🦄🦄.

Murre har inte hoppat terränghinder sedan Strzegom i oktober förra året så han var galet glad och nästan lite het! Han fick hoppa lite svårare linjer vilket han gjorde riktigt bra - det var så kul att känna att han tog över och tog hand om uppgiften själv och jag kunde bara hänga med och stötta lite. Han valde att gå av stort på en stock med djuplandning och det var helt enkelt bara för mig att sitta upp och hålla i. Höll absolut längst ut på tyglarna och knappt det räckte haha. Trots att han är så stor är han väldigt lättriden och känns sällan stor men i såna här sammanhang får man en påminnelse av hur stor han faktiskt är 🤪!

Calvados har bara varit på terrängbanan en gång förut och Calvina två så de var ganska gröna på det här. Jag är så stolt över hur de tog sin an utmaningarna - vilka superstjärnor! Mitt mål för just de två var bara att bygga självförtroende och bli modiga och bekväma med uppgiften vilket vi verkligen uppnådde och de båda kunde avsluta med att tom hoppa en liten bana var.

Bella är den med minst erfarenhet så för henne handlade det mest om miljöträning, själva grejen att bara lasta, åka iväg till ny plats och hoppa terräng är fortfarande ganska mycket för henne så vi jobbar mest på rutin där och inte så mycket på att ge henne fler saker att hålla koll på. 

Ingen vet ju när, hur och var säsongen börjar men planen är att det blir i Gärds den ¾. Om allt går som det ska ska jag rida Calvina i H90 vilket blir hennes fälttävlansdebut och sedan Murre i 3*. Pappa ska rida Q i H100 och han ska även rida Calvados i hans fälttävlansdebut - H90. Det ska bli så spännande att se hur de som debuterar tar sig an utmaningen! Genrepet var iallafall 10/10 🌟!

//Alice Andersen

/Team SEBOS

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.