Alice testar Equilibrium boots

Alice testar Equilibrium boots

Nu när säsongen inte riktigt blivit som vi tänkt oss på grund av Covid-19 är det lätt att tappa motivationen men vi håller igång ändå! Vi tränar för att kunna vara 110% redo att starta när säsongen sätter igång igen så vi har förutom den vardagliga träningen också åkt iväg på öppna terrängbanor och hoppat pay and cross.

Jag har nu två helger ridit 2*-iga banor och då testat mina nya terrängskydd från Sebos. EQUILIBRIUM Tri-Zone Impact Sports Boots tillsammans med EQUILIBRIUM Tri-Zone Over Reach Boots och jag är sååå nöjd!

Mina hästar har tidigare gått med Premier Equine men jag har inte känt att jag har fått det resultat jag velat ha för de pengarna, de drog till sig mycket vatten och blev tunga, de passade nästan enbart hästar med väldigt smala, typiska fullblodsben liksom, vilket bara en av mina tre hästar har. Skydden jag har ridit med nu från Sebos sitter perfekt på alla tre hästar trots att de har väldigt olika ben, de sitter kvar exakt där man satte dem och de är nästan helt torra trots att man ridit och hoppat ner i vattenhinder osv. Jag är verkligen supernöjd med dem!

Bootsen är jag också så nöjd med, de snurrar inte, de skyddar ordentligt, slitstarka och de drar inte heller åt sig vatten och blir tunga. Jag rekommenderar verkligen dessa skydden då det är en riktigt bra investering!

 //Alice Andersen

/Team SEBOS

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.