Cornelia och Bazinga

Cornelia och Bazinga

Jag har varit iväg och tävlat hela helgen och vill idag bjuda på en film på min fantastiska 6åring!

Vi har fött upp henne själva och jag har utbildat henne själv. Detta är hennes andra 135cm klass i livet och hon BRILJERAR. Vilken stjärna hon är. Jag har alltid trott att det är en bra häst, men hon har lite hängande framben som vi inte riktigt vetat hur de skulle utvecklas, men utvecklingen verkar ju verkligen gå framåt! Inga frambensfel här inte. 

Hon har ALLT jag vill ha i en häst, superinställning på hinder, hög ridbarhet, mod, försiktighet, kapacitet för stora hinder och flexibel galopp. Hon är bäst!

Så här kommer en film från hennes felfria 135cm hoppning i helgen! 

 

//Cornelia Rylén

Team SEBOS

Tillbaka till blogg

1 kommentar

Åh vad kul, hon är så fin! Har följt Cornelia länge på instagram och det var tack vare henne som jag hittade till Sebos :)

Elin

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.