Fri frakt inom Sverige fram till jul!

Dressyr för hopphästar

Har sedan några år ett fantastiskt bra samarbete med dressyrtränaren Kajsa Boström. Jag tränar dressyr med mina hopphästar och några dressyrhästar tränas i hoppning. Vi utbyter erfarenheter och tankar och har gemensamma ekipage i träning. Kajsa är emellanåt med när vi tränar och tävlar hoppning vilket gör att vi får ännu bättre fokus på vad vi ska arbeta med på dressyrträningen. På filmen får Lukas och jag öva oss på lite passage. Vi är båda nybörjare på det området men jag tycker det blev ganska bra för att vara första gången!

Bild 1 Lukas och jag övar hörnpasseringar:

 

Bild 2 Becka och Anna bomjobb på Kajsas dressyrträning:

 

//Ulrika Strandberg

Team SEBOS

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända