Alice på landslagsträning

Alice på landslagsträning

För ett tag sedan var jag iväg på landslagsträff under en helg. På lördagen red vi programridning och hoppade bana och söndagen var vi iväg och red terräng på Eketorps terrängbana.

Innan dressyren och hoppningen på lördag eftermiddagen var jag iväg med Murre och red en 2* terrängrunda på Eketorp. Han var superfin och gjorde det felfritt! Det var väldigt skönt att han gick så fint då det har varit lite svårt för mig att hitta knapparna på honom då han är så mycket större än mina andra två hästar. Sen var vi snabbt hem om och bytte häst så att Lavendel och jag kunde åka iväg på träffen. Vi red det 3* programmet som vi rider på YR (Young Rider 18-21 år) mästerskap och hon var också superfin, lite spänd eftersom det var första gången hon var iväg på “tävling” i år. Men ändå duktig och vi fick ihop 65% efter några missar pga mig. Sen som den ängeln hon är hoppade vi felfritt runt hoppbanan som var ungefär 120cm hög. På kvällen gick vi banan allihop och den såg fin och välbyggd ut.

På söndagen var det upp tidigt för att rida terräng, det låg lite regn i luften men jag höll tummarna på att det inte skulle börja regna. När vi kommer upp och precis börjar göra iordning henne öppnar sig himlen. Det ösregnade när jag red fram och vi blev dyngsura båda två. Då är man tacksam för sina FITS ridbyxor som trots att de blev så blöta erbjöd mig ett fantastiskt grepp i sadeln. Lavendel tyckte det var superkul att komma ut i terrängen och var nästan lite för glad vilket gjorde att vi tappade lite rytm emellanåt men vi kämpade oss igenom banan felfritt. Nu har mina hästar några dagar ledigt och går ute i hagen. Passande kom solen tillbaka och då åker självklart SEBOS flughuvor på! Det bästa med EQUILIBRIUM Field Relief Max är att den inte bara funkar som flugskydd utan även solskydd för känsliga ljusa mular.

// Alice Andersen

Team SEBOS

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.