Fri frakt inom Sverige vid ordrar över 1500kr!

"Funktion är design!"

 

  Vi arbetar ständigt med att hitta nya produkter/märken som kan tillföra något nytt eller bättre till upplevelsen på hästryggen. Nedan är de märken vi har agentur för i Sverige idag. Klicka på respektive logga för mer information och hela deras sortiment. 

Vill du bli återförsäljare för ett eller flera märken är det bara att maila oss på info@sebos.se eller ring 0708-87 95 28. 

Väl mött på hästryggen!

 

   FITS är ett märke med fokus på funktionella ridkläder, speciellt ridbyxor och överdelar. Mest kända är de för sina innovativa ridbyxorna med perforerat och segmenterat hjortskinn som skoning för maximalt grepp med bibehållen rörlighet. 

 

  Sergio Grasso är en italiensk tillverkare av ridstövlar och ridskor. Förutom den höga kvalitén på skinn och hantverk är de även kända för att göra stövlar/skor som är enormt bekväma att gå i hela dagen. 
 

   

  Equilibrium Products har specialiserat sig på hästens utrustning och välmående såsom tex benskydd och massage terapi. 
 
  
  Equetech har ett stort utbud av ridkläder och tillbehör. Speciellt deras jackor och kappor är fantastiska både vad gäller värme och vattentålighet samt funktionalitet för ridning. 
  
  
 
  Derby har en lång hantverkstradition av läderridstövlar. Deras dressyrstövlar är klassiska och går att få nästan precis som kunden vill.
  
svenska