Sergio Grasso Week, 20% rabatt på alla Sergio Grasso produkter! Dras automatiskt i kassan.

Alice testar Equilibrium Magnetic Pad

Nu var det ett tag sedan jag gjorde ett inlägg här så jag tänkte uppdatera med en rapportering om den underbara magnetpadden jag har fått testa från Sebos. Hästarna älskar den och jag märker redan efter bara ett par gånger stor skillnad. Mina tre hästar har alla en tendens att bli lite stiffa i ryggen, speciellt dagen efter ett hårt pass. Med padden får de nu lite hemmaspa varje dag!

Det bästa med den är att man kan ställa in den efter hästen med de justerbara remmarna så att mina hästar kan dela på den trots att de är väldigt olika stora. Sen är det också toppen att man kan flytta de magnetiska skenorna så att hästarna kan få individuella behandlingar av padden.

Jag är helt enkelt supernöjd med den!

 // Alice Andersen

Team SEBOS

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras