Lina har flyttat till England

Lina har flyttat till England

Längesen ni hörde från mig men jag har några spännande nyheter för er! Jag har flyttat till England och jobbar för en fälttävlansryttare vid namn Susie Berry. Jag har sen tidigare berättat att jag ingår i ATG Hopp och Talang och med deras hjälp kunde jag flytta hit.

Jag är baserad i Northamptonshire tillsammans med Susie och hennes ”headgirl” Crisy. Jag trivs väldigt bra med dem och känner mig verkligen som hemma. Vi bor ihop i ett stort hus och har stallet 30 m från oss. Vi jobbar sex dagar i veckan 7-17 och vi är minst tre som jobbar varje dag. I teamet ingår även Hannah och Lucy som jobbar deltid och sköter det mesta som händer på marken. Jag berättar gärna hur en dag ser ut för oss i ett annat inlägg.

Vi har just nu 18 hästar i träning och trots att alla tävlingar är inställda framöver och vi inte får åka iväg och träna håller vi motivationen uppe. Vi jobbar mycket med detaljer och grundarbetet och ger extra mycket tid till de yngre hästarna i dessa tider. Man kan säga att vi tränar hästarna på samma sätt vi gör under vintersäsongen, stärker dem och förbereder dem för nästa uppgift. Jag älskar att jobba med hästar och just nu lever jag mitt bästa liv även om Corona viruset sätter stopp för mycket. Vi får se vad tiden utvisar men just nu är jag bara tacksam över att fortfarande kunna göra det jag älskar.

Jag rider alltid i mina kläder och stövlar från Sebos. Det kan hända att jag går i ridkläder hela dagen och jag kan bara säga en sak, då har man bekväma kläder i god kvalité. Då har man kläder från Sebos! 

 

//Lina Forsberg

/Team SEBOS

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.