Lina Forsberg

Lina Forsberg

Mitt namn är Lina Forsberg och jag är en glad och ambitiös tjej på tjugo år. Min resa började redan när jag var runt fyra år och mamma satte mig på en snäll B-ponny för första gången som våra kompisar ägde. Det hon inte visste då var att hon hade gett sig in i något som sedan skulle bli vår livsstil några år senare.

Jag började på ridskola när jag var runt sju år och fick min första ponny när jag var tolv år gammal. Han var en riktig läromästare som gick mer bakåt en framåt, men det gjorde också att jag fick lära mig rida på riktigt och inte bara åka häst. Mina föräldrar och tränare märkte på mig att jag ville mer än att rida på låg nivå i de olika grenarena, jag ville framförallt utvecklas och min läromästare hade lärt mig allt han kunde och nu var det dags för nya utmaningar.

Vi köpte en bättre ponny som var mer specifikt inriktad till fälltävlan som hade gått upp till 1*klass och SM. På tre års tid tog vi SM-guld/silver i lag i fälttävlan, 3:a i stil-SM och placeringar upp till 2* klass. Parallellt med honom köpte vi en yngre och mer galen häst, Kaizen. Han slängde av mig flera gånger på provridningen och var extremt skygg och rädd för mycket. Fyra år senare har vi två SM-guld individuellt, Lag-SM guld, ett EM-brons i lag, placeringar upp till CIC3*-L och många internationella segrar och placeringar i fälttävlan. Utöver Kaizen köpte jag Caloj när ponnyn såldes 2016, vi har tillsammans tävlat upp till CIC3*-S. Han blev 12:a på EM för juniorer 2017 och har nu kommit tillbaka från en skada han fick samma år.

Ser fram emot att fortsätta arbeta med dessa två individerna och se hur långt vi kan ta oss i klasserna.Inlägg av Lina:

Lina uttagen till seniorlandslaget!

Linas planer för 2021

Linas första internationella start i England

Lina har flyttat till England

Kaizen - vem är han?

Linas erfarenheter av Equilibriums massagepadd

På tåget till Sweden International Horse Show

ATG Hopp och Talang, första träffen

Några dagar i England

 

Team SEBOS

Tillbaka till blogg