Fri frakt inom Sverige vid ordrar över 1500kr!

Linas erfarenheter av Equilibriums massagepadd

Jag har fått testa Sebos Equilibrium Therapy Massage Pad i några veckor nu och mina hästar ÄLSKAR den! Jag använder den både innan och efter ridpass och även dem dagarna hästarna vilar. Perfekt att ha på hästen när man gör något annat som packa hö eller mocka. Jag har mina hästar både uppbundna och lösa i boxen med massagepadden på, samma resultat oavsett. Mina hästar blir även kollade av fysioterapeut med jämna mellanrum och senast var det inga spänningar i ryggen på någon av dem. Tumme upp på det!  

Jag tycker väldigt mycket om massagepadden och rekommenderar den starkt till andra. En av mina hästar har sadeltvång och tyckte först den var lite obehaglig att ha på sig. Så med hjälp av att de tre intensiteter Low/Medium/High kunde vi börja på den lägsta och jobba oss uppåt, nu står han och gäspar och sover på högsta intensiteten. Med andra ord så tycker jag fler ska investera i en Equilibrium Therapy Massage Pad.

 

// Lina Forsberg

Team SEBOS

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

svenska