Linas första internationella start i England!

Linas första internationella start i England!

Nu är vi äntligen igång på riktigt här borta! Jag och Susie åkte på vår första internationella tävling tillsammans med Crisy och Susies mamma Callie för två veckor sen. Jag red CIC3*-S med Kaizen och Susie hade två hästar i CIC4*-S och tre 7-åringar i CIC2*-L.

Väldigt intressant och lärorikt att få åka med och hjälpa till och se hur ett proffsteam jobbar på en så stor tävling. Allt är verkligen planerat i minsta detalj så inget kan gå fel under tiden, självklart måste man vara beredd på att något kan hända och tiderna kan ändras men vi utgår från plan A. Som sagt så hade vi sex hästar med oss, vilket totalt blir arton uppsittningar med dressyr, hoppning och terräng och de tre hästar som gick 2* hade även veterinärbesiktning innan och efter terrängen. Alla hästar tävlade inte varje dag, vilket gjorde det hela lite enklare, men alla hästar skulle ridas varje dag ändå så det krävde lite planering dagen innan.

Jag personligen var väldigt nöjd med vår prestation då vi gjorde vår första dubbelnolla i 3* klass (noll fel i hoppning och terräng). Tyvärr hade vi en sämre första dag när dressyren gick och vi var lite väl glada för att få tävla internationellt igen... Men så är det ibland, jag kunde iallafall säga att vi var finast där iklädda Sebos kläder och stövlar. Resultatmässigt hamnade vi i mitten av startfältet men väldigt skönt att veta att jag kan stanna på mina dressyrstraff, nästa gång ska de vara lite längre bara ;)

Hörs snart igen!

//Lina Forsberg

/Team SEBOS

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.