På tåget till Sweden International Horse Show!

På tåget till Sweden International Horse Show!

Nu är jag på tåget på väg till Friends och Sweden International Horse Show! Två spännande dagar väntar och det ska bli riktigt kul att träffa alla vänner igen. Jag har cirka två timmar kvar på tåget innan jag ska checka in på hotellet tillsammans med Lina Andersson som är en av dressyrryttarna i ATG Hopp och Talang 2019/2020. Sedan ska vi ta oss till Grand Hotell och möta upp resten av ATG-gänget kl 18.00 för att gå på ryttargalan ihop. Detta är mitt tredje år i rad jag får äran att gå på ryttargalan, 2017 var jag nominerad till årets komet, 2018 blev jag och mina lagkamrater uppmärksammade för vårt EM-brons i Frankrike och i år kommer jag få vara där med tjejerna från ATG. Det är verkligen en otrolig inspiration att få se Sveriges främsta ryttare ta emot priser och uppmärksammas för deras prestationer under året. Vi alla har idoler att se upp till och ikväll kommer jag ha privilegiet att gå på samma gala som några av mina.   

Imorgon är det samling med ungdomslandslagen kl 16 för att gå igenom året som varit och ge ris och ros till ledningen och deras arbete under året. Hur vi ska kunna bli ännu bättre och hur vi ska jobba oss mot medaljerna 2020. Efter återträffen ska vi gå in på Friends och kolla på tävlingar under eftermiddagen men den viktigaste delen är såklart inomhusterrängen för oss fälttävlansnördar som börjar ca. 20.30. Om ni läst tidigare inlägg så ska Alice från team Sebos rida och vi kommer heja mest av alla. Jag och Alice kommer vara landslagskollegor 2019 då hon tar klivet upp till young rider och jag gör mitt sista år i ungdomslandslaget. Jag tror vi båda har siktet på EM i England i slutet på juli. 

Självklart kommer jag besöka Sebos i deras monter J10 på torsdag! Hoppas vi ses där! 

// Lina Forsberg

Team SEBOS

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.