Linas planer för 2021

Linas planer för 2021

2021 planer!

Hallå hallå, nu har jag äntligen lite nyheter att tala om för er. Jag och Susie har suttit och planerat årets planer! Vilket är väldigt spännande och väldigt roligt i dessa tider vi är i just nu. Även om året fortfarande är väldigt oklart så måste man alltid ha planer och drömmar.

Jag blev uttagen till seniorlaget Nation Cup team tidigare i år vilket är en otrolig ära som förstaårs senior. Det betyder med andra ord att jag ska försöka planera in Nation Cup tävlingar som går i CIC4*-s klass. Det är oroligt lärorikt när man tar klivet från YR till senior då man rider både i lag och individuellt, man rider tre stycken i laget och Sverige vann serien förra året! Så ser väldigt mycket fram emot det under året. Susie har ridit Nation Cup för Irland och även hon säger att det är riktigt coolt, framförallt tävlingen i Aachen som är en av hennes favorit platser att tävla på.

Jag har även planerat in att rida en CIC3*-L tidigt för att få ett kval till att rida CIC4*-L i höst som i sin tur är kval till både VM, EM och OS som senior.

Kaizen känns i nuläget redo för att komma ut och tävla. På grund av omständigheterna vi har här i England så har dem första nationella tävlingarna i mars tyvärr redan ställts in men vi lever på hoppet att i slutet på mars och början på april att vi kan komma igång. Jag tror att dem internationella tävlingarna kommer gå men utan publik och strikta restriktioner. Vilket jag tycker är bättre än ingenting för just nu kliar det väldigt mycket i fingrarna och vi alla vill ut och tävla efter den kalla vintern! Ha hand om er så hörs vi snart igen! 

 

Preliminär tävlingskalender 

Ballindenisk - 21/4 CIC3*-L

 Houghton Hall - 27/5 CIC4*-S Nation Cup

 ( Bramham - 10/6 U25CIC4*-L)

 Jardy - 14/7 CIC4*-S

 Aachen - 29/6 CIC4*-S

 Hartpury - 12/8 CIC4*-S

Le pin au Haras - 12/8 CIC4*-S Nation Cup

 Blenheim - 16/9 CIC4*- L

 

//Lina Forsberg

Team SEBOS

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.