Nytt år med Marina – Nu kör vi!

Nytt år med Marina – Nu kör vi!

Nytt år – Nu kör vi!

Ett nytt spännande år har börjat, och jag hoppas som dom flesta andra att tävlingar och allt runt om ska komma tillbaka till det normala (eller ska man säga ”före corona?”) så snart det bara går. Nedan är en liten presentation och planen för mina hästar, för er som vill följa mig under året:

Min 3 åring Hjovan (Val e. Van Gogh – Clinton II) håller jag just nu på att rida in, där tanken är att han ska gå 3 årstestet i mitten på juni. Det är även denna sötnöten som är på bild i dagens inlägg.

Min 2 åring Konstantzia (Sto e. Suarez – Dedoro) ska under hösten ridas in

Min 7 åring Hjosonice (Sto e. Sir Oldenburg – Falkland) ska säljas, men tränas fram till dess i både hoppning och dressyr. Kommer att starta MSV B i sommar om hon är kvar så länge.

Min 9 åring Chilli Temptation (Sto e. Bretton Woods -  BH Romancier), som är den knäppaste av dom alla. För hennes del är målet kvar och start i MSV A, vi jobbar även med att befästa/stärka passage och piaff. Seriebyten utan stress och hopp åt fel håll hade också varit trevligt att klara av.

//Marina Örneborg

Team SEBOS

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.