Vicky reflekterar över attt vara Instagrammer

Vicky reflekterar över attt vara Instagrammer

Mange tror at det at være ”Instagrammer” eller ”YouTuber” er et roligt job. Man skal bare poste et billede eller en video og så vil likes og følgere og deraf sponsorerede effekter eller penge komme væltende ind.

Det er som oftest så langt fra sandheden som det kan være.

Jeg bruger især Instagram til at dele billeder og oplevelser, skabe en følgerskare og derved kunne promovere mig selv og hestene samt mine sponsorer. Dagligt kræver det en masse arbejde at holde mine SoMe platforme i gang. Skabe relevant og interessant content, som igen skaber flow og kontakt. 

Som amatørrytter kan jeg ikke promovere mig selv på at være et kendt navn. Jeg må hele tiden fremstille nyt og fængslende content for at tiltrække opmærksomhed til min konto, en opmærksomhed som vi er tusindvis af instagrammer der prøver at opnå.

 Det jeg prøver med min IG, er at dele (lidt) ud af mig selv og mit liv med hestene, men samtidig lade det skinne igennem, at det jeg gør, ikke er umuligt at opnå. Jeg har ingen dyre heste, som andre har trænet for mig, jeg har ikke mange millioner på kontoen og jeg bor ikke på en stor flot gård.

Enhver amatør kan gøre det jeg har gjort. Købe en (billig) hest, lægge blod, sved og tårer i at træne den hest og have drømme og mål og ikke give op. Med lidt held vil det lykkes.

Men hvis følgerne skal blive ved med at følge, kræver det som sagt content. Jeg har netop været i Tyskland hos en fotograf som skulle hjælpe mig med at lave billeder i en stil jeg ikke havde i forvejen. Det handler om, at kunne henvende sig bredt og have en masse at byde på. Ikke alle kan li de samme typer af billeder, så derfor forsøger jeg, at variere min stil i mit feed.

Mange kender min IG for at være hesten der hopper over biler og eld og som rider rundt i København, men vi er naturligvis så meget andet end det. Vi er også daglig træning, staldarbejde, tabte sko og konkurrencer. Alt det prøver jeg at vise mine følgere.

 Jag fik engang en sød besked på IG der sagde: ”Are your life so horsey and glamorous as it looks?”

Hvad svarer man til det? 

 Jeg elsker at dele ud af mit liv med hestene. Både godt og dårligt. Jeg tror på at det gør min IG mere troværdig og virkelig.

//Vicky Mathiesen 

Team SEBOS

 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.