Jaqueline Lindström

Jaqueline Lindström

Jaqueline Lindström, 25 år bor i Ulricehamn. Har hästgård tillsammans med mina föräldrar där vi har 17 hästar. Allt ifrån föl till rutinerade tävlingshästar och pensionärer. Jag har tävlat dressyr upp till Int II på min häst Figo som jag har utbildat själv. Nu tävlar jag dock honom i hoppning (mer om det kommer i ett kommande blogginlägg).

Hela min familj håller på med hästar, min mamma tävlar i dressyr samt är dressyrtränare, min pappa i hoppning och är hopptränare  och min syster skolade för något år om sig ifrån hoppning till western. Jag har tävlat två individuella SM i ponnydressyr samt två lag-SM i ponnydressyr samt ett på storhäst, försökte kvala Figo till YR-SM samt u25-SM men skador har satt stopp för det...

Utöver Figo har jag ett femårigt sto som heter Lexie, en ettåring som heter Cherson (u. Lexie) och Lucifer som föddes denna sommaren och han har samma mamma som Figo. Hästar har alltid varit en stor del av mitt liv och kommer nog alltid vara det på ett eller annat sätt. Jag har drivit eget företag under två års tid där jag haft hästar i utbildning/tillridning samt elever som tränat för mig. På grund av ett annat stort brinnande intresse för mig, nämligen mitt jobb på Villa Strömsfors tar jag inte längre emot hästar i träning men håller fortfarande träningar för mina elever.

Inlägg av Jaqueline:

Uppdatering från Jaqueline

Håruppsättning för dressyrtävling

Vara sin hästs bästa vän

 

Team SEBOS

Tillbaka till blogg