Cornelia Rylen valde Sergio Grasso Energy ridstövlar

Cornelia Rylen valde Sergio Grasso Energy ridstövlar

Jag vill verkligen slå ett slag för min absoluta favoritstövel Energy från Sergio Grasso! Jag var skeptisk först när jag såg stöveln, då jag vant mig vid "vanliga läderstövlar" sen tidigare, men efter att bara ha fått in foten i stöveln och gått ett par steg så fick jag ge mig. Jag tycker det har förbättrat hela min vardag att gå över till denna stövel, den är SÅ otroligt skön att gå i, som en stadig gympadojja, den är lätt, rörlig men ger ändå stabilitet och blir inte "sladdrig". 

Jag går ju i ridstövlar hela dagarna, och när jag inte gör det så har jag ändå på mig samma Sergio Grasso-sko fast i ridsko-format. Mina fötter mår toppen och jag kan vandra hur länge jag vill. Det är heller inte längre flera veckors väntan på att få en skön stövel, utan den är perfekt redan efter något ridpass bara. SÅ glad att jag fick ge mig angående detta och att jag provade, woho! 

//Cornelia Rylen

Team SEBOS 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.